Omvandlingen fortsätter!

 

Så här långt har etapp B kommit

Fyra av sex hus är nu på plats på adresserna Norrbackavägen 33 och 35 samt 29 A–E och det pågår invändiga och utvändiga komplettering.

I vecka 15 gjöts betongplattorna till de två återstående husen som ska levereras måndag och tisdag vecka 19 (9–10 maj) och måndag och tisdag vecka 20 (16–17 maj). Just nu har byggarna påbörjat taken till de husen.

I vecka 21 och 22 monteras loftgångarna och därefter går byggarna för helt färdigställande av de norra husen till före semesterperioden och de södra är inte långt efter.

Husen ska vara inflyttningsklara första oktober och första december om inget oförutsett händer.

Planering av gårdarna
När husen står klara för inflyttning går vi in i ytterligare i en höst och vinterperiod. Detta innebär förstås att det blir svårt att färdigställa hela utemiljön. Vi gör så mycket vi kan, men planen är att anlägga färdigt utemiljön när vintern är över och vädret tillåter under våren 2023.

Det kommer planteras träd och växter samt kommer en gårdsparkering med möjlighet till el-bilsladdning att anläggas på en av gårdarna. Det kommer finnas gräsytor för gemensamt umgänge samt gräsytor framför uteplatserna för de som bor på bottenplan.