Flaggan i topp för Norrbacka Omvandling

Norrbacka Omvandling är i gång – SigtunaHem bygger 300 nya lägenheter

Nu hissar vi flaggan i topp för Norrbacka omvandling – och bygger 300 lägenheter i ett av våra mest populära bostadsområden.

SE OCH HÖR NÄR FLAGGAN HISSADES I TOPP FÖR NORRBACKA OMVANDLING HÄR!

– Nu kör vi äntligen igång med upprustningen av Norrbacka. Vi kommer att ersätta de 200 lägenheter vi har i området med 300 nya lägenheter, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

Norrbacka omvandling sker i etapper där områdets befintliga hus från 1970-talet stegvis ersätts med nya klimatsmarta byggnader. Norrbacka är redan ett av våra mest populära områden. Det är lätt att förstå varför. Närheten till Märsta station och de härliga öppna ytorna är perfekt för såväl ung som gammal. Nu ska vi öka Norrbackas attraktionskraft ytterligare.

När Norrbacka omvandling är fullt genomförd kommer området att rymma 300 nybyggda lägenheter – 100 fler än i dag.

Det är BoKlok som fått uppdraget att bygga lägenheterna i den första etappen av Norrbacka omvandling – nya, klimatsmarta bostadshus med modern standard. Bebyggelsen i området som helhet blir varierad med punkthus med upp till sex våningar, lamellhus i två eller fyra våningsplan samt ett antal radhus.

 – Det här är ett av SigtunaHems största projekt någonsin. Vi kommer att bygga ekologiskt hållbart, och vi kommer att utforma hela Norrbacka med hänsyn till de fantastiska grönytor och den härliga atmosfär som finns där, säger Göran Langer.

Och kom ihåg! Vi kontaktar dig alltid personligen om det är information som berör just ditt boende.