Vi har våra hyresgäster i fokus

Vi vill att du ska må bra och trivas

På SigtunaHem kommer vi göra allt vi kan för att det ska bli så bra som möjligt för dig som hyresgäst under hela processen. Det kommer att bli förändringar för dig på vägen, men vi är övertygade om att det kommer att vara värt det. När allt är klart kommer du att bo bättre och mer hållbart, på en plats att vara ännu mer stolt över.

Boende under byggtiden

Under tiden du berörs av byggprocessen kommer du att behöva flytta. Antingen kan du flytta direkt till en nyproducerad lägenhet i området, eller så väljer du att flytta till ett boende i ett annat bostadsområde. 

Vi lyssnar på dina behov och gör allt för att uppfylla dem

Cirka tio månader innan du måste flytta ut kommer du bli inbjuden till en informationsträff samt kontaktad av vår projektsamordnare och uthyrningssamordnare. De kommer ta reda på dina behov och erbjuda dig ett boende i de nyproducerade lägenheterna i Norrbacka eller ett annat boende inom SigtunaHems övriga bostadsbestånd. Vill du byta till en större eller mindre lägenhet samtidigt så kommer vi att lyssna på dina önskemål och göra vad vi kan för att uppfylla dem.

Vår ambition är att alla ska ha råd att bo kvar i Norrbacka om man så önskar. Det är dock oundvikligt att hyrorna i de nyproducerade lägenheterna kommer att bli högre än vad de är idag, då bostäderna får en bättre standard.

Hyrorna kommer att meddelas etappvis. Hyresnivåerna för de nyproducerade lägenheterna i Etapp A har publicerats.

Hyrorna för etapp A

"Puppan" vår möteplats nära dig

Puppan är vår mötesplats för dig som bor i Norrbacka. Den är placerad centralt i området bakom Norrbackavägen 39. Puppan kommer fyllas med information om Norrbackas Omvandling och framledes kommer vi bjuda in till informationsträffar, mingel, event och aktiviteter.

Se under Nyheter nästa gång Puppan håller öppet.

Varmt välkommen!

Preliminär etappkarta över Norrbacka

Ladda ned pdf här >

Här hittar du preliminär information som rör just ditt boende.

Varje byggetapp är unik, utförande och detaljer uppdateras löpande. Som hyresgäst hos oss i Norrbacka får du alltid personlig information om det berör ditt boende. Vill du veta när i tiden respektive etapp är planerad, se tidslinjen under Omvandling

Etapp A

Tvättstugorna Norrbackavägen 25 / Norrbackavägen 43 / Odensalavägen 64

Etapp B

Norrbackavägen 29 / Norrbackavägen 31 / Norrbackavägen 33 / Norrbackavägen 35

Etapp C

Norrbackavägen 27 / Norrbackavägen 37 / Norrbackavägen 51

Etapp D

Norrbackavägen 41

Etapp E

Norrbackavägen 39 / Norrbackavägen 49

Etapp F

Odensalavägen 60 / Odensalavägen 62 / Odensalavägen 72

Etapp G

Odensalavägen 66 / Odensalavägen 68 / Odensalavägen 70

Etapp H

Norrbackavägen 45 / Norrbackavägen 47 / Norrbackavägen 53

Löpande information

Vi kommer löpande att informera dig om vad som händer. Här på hemsidan, Facebook, Instagram, genom utskick hem, information i Glimten och genom personliga möten. I området finns också informationscentret "Puppan" dit du kan komma och träffas oss. För öppettider se hemsidan. Du är alltid välkommen att ringa SigtunaHems kundservice på 08-591 796 00 eller skicka mejl till info@sigtunahem.se om du har frågor.

Följ Norrbacka omvandling på Facebook och Instagram för att få senaste informationen direkt!

Följ oss på
Facebook
& Instagram